A Travellerspoint blog

Another day in paradise

Etter vår noe uorganiserte ankomst til Yao Yai i går har det meste gått oppover. Dette er virkelig et utrolig fint sted!

30 °C

Vi har klart å finne en uoppdaget perle i Thailand. Omtrent som i "The Beach" bortsett fra at her er hverken slemme cannabisdyrkere med skytevåpen eller hai eller gale backpackere. Bare oss og et par andre som har snublet over stedet.

Vi sov ikke så godt i natt, men satser på at det går seg til. Senga var litt hard, men grei nok (og veldig mye mykere enn senga i Ao Nang som var omtrent like myk som en skiferplate) og temperaturen var også fin, så det var vel helst at det var klamt og endel uvante lyder rundt oss. Samt at vi fant en monsteredderkopp inni myggnettingen da vi skulle legge oss i går kveld. Christian fanget den og slapp den ut i jungelen, men vi hade ikke lyst på besøk av flere slike. Bilde kommer...

Her er alle vennlige og gjør hva de kan for å hjelpe oss. Maten er veldig bra og de som jobber her er blide og hjelpsomme. I dag snakket vi endel med sjefen, som var veldig god i engelsk. Vi skulle jo bare være her i to netter, men nå er planen å reise til Ao Nang i morgen for å hente litt mere klær. Det er begrensa hvor lenge man har lyst til å bruke én shorts og én t-skjorte... Men så snart klærne og en flaske aftesun er i boks reiser vi ut hit igjen. Er det umulig å sove i natt også får vi heller oppgradere til en bungalow med aircondition. Det er nok endel dyrere, men det er ganske vesentlig å sove om natta. Alternativet er å legge seg i hengekoyene ute. :)

I dag har vi sløvet litt på stranda, så laante Christian fiskeutstyr og satt på piren og fisket mens jeg padlet en tur i en kayak. Alt var gratis, her kan man bruke alt som man vil. Det henger hengkøyer i skyggen under trærne, der er det godt å ligge og lese. Vil vi låne snorkleutstyr kan vi det, men det er fortsatt mye maneter her, så badingen begrenser seg selv. De er ikke farlige, men knøttsmå, usynlige og irriterende. Det kjennes ut som insektsstikk når man er borti dem og de er vasnelig å unngå siden de er umulig å se.

koye.jpg

Snakket litt med et svensk par som kom hit i dag, de var helt sjokkert ovar at ting ble lånt ut gratis. De hadde vært paa en øy-tur i gaar og på en av øyene var det ikke lov til å ligge paa stranda med håndkle, man måtte leie solstoler til 40 kroner timen!

Sjefen skulle ta med Christian på fisketur med longtailbåt en dag. Han elsket å fiske og syntes det var moro å få selskap. Vi prøvde å ordne fisketur for Christian fra Ao Nang, men det var vanskelig når han bare var én person, de ville ha to personer, ellers ble det kjempedyrt. Men her ser det ut til å ordne seg!

Vi kan reise på turer til øene i nærheten herfra, og personalet kunne ornde det slik at vi kunne vaere med på turer med folk fra andre steder slik at det ikke blir så dyrt.

I kveld snakkes det om barbecue og bål på stranda. Det høres jo grusomt ut! De lokale guttene er ute på piren for å fiske og Christian har gått for å se om de har bedre fiskelykke enn han hadde. Han fikk fire små, men veldig fine fisker i ettermiddag, men da var det lavvann og da var det visst vanskelig å få fisk.

I morgen blir det visst en snartur til Ao Nang, men den blir ikke lang.

Posted by anneks 02:22 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hei på dere.
Det der hørtes da deilig ut.Pappa er helt i hundre for å reise til Hellas i dag,for der er det sol,men den kommer hit i morgen.Dette er helt sant,det er ekstrem vær her i Norge.T.o.m E-18 til Sandefjord er stengt.Det blåser opp til orkan på sør og vest landet.Så kos i vei.Klem Tone

by tutta

Hei!!! Høres ut som dere koser dere på bryllups reise ja!! Hm.. bryllupsreise...hihi så snålt :-) Ha ein fortsatt super ferie og kos dere masse!!! Mange klemmer til dere begge to (alle tre) fra Randi

by Lee Loo

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint