A Travellerspoint blog

Nytt rom

Da har vi flyttet inn på nytt rom i ”Betelnut Wing”, som er den nyeste og fineste delen av hotellet. Vi har fått en kjempestor og fin suite, med en enorm seng, stort bad og masse plass. Men… den ligger på bakkeplan og har ikke balkong. Ikke er det noen sitteplass i gangen utenfor heller. Vi har absolutt ikke bestilt noen suite, så det er tydelig at hotellet har overbooket og nå prøver å gjøre det beste ut av saken. Forståelig nok det, men det er litt kjipt å sitte i mørket i kjelleren når planen var å se solnedgangen fra verandaen.

Spurte om ikke det var mulig å få et rom med balkong, men alt var fullt.  Vi kan jo gå og sette oss ved bassenget, men det blir ikke helt det samme…

Ellers har vi tatt det rolig både i går og i dag. Har sovet lenge og vært litt på stranda. Snart skal vi vel ut for å få oss noe mat igjen. Det er nesten pinlig å si det, men vi begynner å bli temmelig matleie begge to. Maten har foreløpig vært skuffende. Det meste smaker helt greit, men ingenting har vært spesielt godt heller. Det overrasker meg, for jeg fikk veldig mye godt sist. Har inntrykk av at alle restaurantene lager turistversjoner av rettene sine, og da blir det ikke helt det samme.

Ao Nang har blitt Syden. Det er ekstra fint her og utrolig flotte strender, men når alle restaurantene serverer pizza og halvparten har meny på svensk blir litt av poenget med å reise rundt halve jorda borte. Den utrolig gode servicen jeg husket fra før er det heller ikke mye igjen av. I går måtte vi be om å få meny etter å ha ventet i ti minutter, andre steder blir man ”glemt” så snart en har fått hovedretten og det er omtrent umulig å få regningen eller bestille kaffe.

Posted by anneks 04:38

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint