A Travellerspoint blog

One night in Bangkok...

Beklager at det har tatt så lang tid å få ut denne bloggen, men vi har ikke hatt tilgang til internett før.

One night in Bangkok…

Heldigvis er det ikke sant, vi har nemlig hele tre netter foran oss her i Bangkok.

Sitter på hotellrommet og ser ut over solnedgangen over byen. På elva kommer det tungt lastede lektere forbi og lasten losses over på større båter som ser ut som de skal synke når som helst.

Det ble en lang og slitsom flytur, men vi kom oss vel frem. Vi hadde et par timer i København mellom flyene, da fikk vi oss litt mat. Fant et steakhouse som hadde kjempegod biff og en imponerende salatbuffet. Gjett hvem som spiste hva!

Vi reiste fra Kastrup 14.30 norsk tid, så vi fikk ikke sove på flyet noen av oss. Trøtte landet vi på Bangkoks nye flyplass fredag morgen. Snakk om kjempebygning! Er sikker på at vi gikk tre kilometer før vi kom frem til passkontrollen!

Vi ble hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Etter en rask frokost tuslet vi opp på rommet. Senga var dekorert med et hjerte laget av rosenblader. Her bor nemlig ”honeymooners”!

I dag har vi tatt det veldig rolig. Først sov vi noen timer, så har vi ligget ved bassenget samt spist lunsj. Jeg synes temperaturen er veldig bra (drøyt 30 grader), Christian overlever når han sitter helt stille i skyggen. Heldigvis hadde bassengbaren iskaldt Singha-øl, noe som allerede har blitt en favoritt.

I kveld er det barbecue-buffet på hotellet, i hagen nede ved elven. Vi utsetter de store utfluktene til i morgen, tar en rolig kveld her og så går vi nok tidlig til sengs.

Posted by anneks 04:24 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Hei på dere,nå ble vi glad for å høre noen ord.Synd at det ble kluss med rommet.Men det ser jo deilig ut da.Her snør og regner det om hverandre.De fruktene så jo helt nydelige ut.
Tone Helene skal på kino premiere,skal være ute til 23.30 for første gang.Erik A er i Trysil og alt er som det skal.Kos dere videre.Klem Tone

by tutta

Hei det er meg pappa.
Høres ut til å ha vært en stabastøs tur så langt. Nå må dere slappe av å kose dere de siste dagene og ta livet helt med ro. (det blir lenge til neste gang når dere kommer hjem å bare være kjærester og ikke ha noen å ta hensyn til)
Beste ønsker fra bestefar (eller hva nå enn jeg blir)

by tutta

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint